Case: Kreative videoproduktioner

I tæt samarbejde med BHJ har vi sammen produceret flere forskellige videoproduktioner til BHJ’s kommunikation, både internt og eksternt. De strækker sig over Employer-branding og hen til eventvideoer.

Tæt samarbejde
kreative produktioner
stor fleksibilitet
hurtig levering

Det siger BHJ om samarbejdet

Ta’ et kort kig på udtalelsen af Palle Laulund fra BHJ forneden, hvor han fortæller om deres oplevelse af samarbejdet med mig, samt hvilke aspekter de specielt er glade for under samarbejdet omkring produktionerne til dem.

Palle laulund BHJ Gråsten

Målrettet kommunikation

BHJ stod og manglede forskellige videoer til både at fortælle om deres vision, men også for at vise nye medarbejdere, hvad de kan forvente, når de bliver ansat hos BHJ. 

Det er ikke en let opgave, at præcist fortælle, igennem en videoproduktion på 60-120 sekunder, hvilke USP’ere der gør BHJ unik. Derfor afholdt vi en del sparrings-og brainstorm møder, hvor vi sammen fandt frem til en fælles retning.

I tæt samarbejde og konstant sparring under og efter optagelserne, udformede vi sammen flere videoproduktioner, som alle afspejler BHJ’s DNA og havde den rette kommunikation både internt og eksternt.

Employer-branding
videoer
kampagne
videoer
event
videoer
interne
videoer

Samarbejdet med BHJ og de færdige produktioner

BHJ har fået produceret en række forskellige videoproduktioner. Herunder blandt andet 2 employer-branding videoer, en eventfilm, en kampagnevideo, samt en række videoer til internet brug. Her har det tætte samarbejde været essentiel, for at opnå en målrettet kommunikation og en ensartet stilart igennem alle videoproduktioner.

Kampagnevideo

Employer-Branding video

Eventvideo

Mojn! Skal vi tage et gratis møde?

Book et helt gratis og uforpligtende møde med mig, hvor vi gennemgår jeres forretning og ønsker og sammen ser på, hvordan vi kan lave skarpe videoproduktioner sammen.