Droneinspektion

Droner kan bruges til rigtig mange ting i den moderne verden, hvor der er brug for en fleksibel flyvende enhed, der kan indsamle information samt video- og billedmateriale i høj kvalitet hurtigere end noget andet redskab. Det kræver selvfølgelig en vis portion faglig viden og noget avanceret udstyr, hvis man vil have det bedste resultat ud af det – men det er netop det, jeg kan bidrage med, hvis du har brug for professionel inspektion med drone.

Jeg kan udføre inspektioner til mange forskellige formål

Mit navn er Simon, og jeg er en erfaren dronepilot. Til daglig bruger jeg drone til at optage video professionelt til vidt forskellige professionelle formål. Det har givet mig den nødvendige træning med selve flyvningen af droner – men også i at bruge dronen til at tage billeder eller optage video, som skal bruges i for eksempel en fyldestgørende rapport, dokumentation og andre former for information, hvor der er er behov for at vise præcise resultater, som er tidskrævende og omstændelige at indsamle fra svært tilgængelige områder på andre måder.

Her er nogle af de arbejdsområder, hvor jeg nemt og effektivt kan hjælpe med at skabe det fulde overblik ved brug af dronen som arbejdsredskab:

Inspektion af bygninger, skorstene, tagkonstruktioner eller vindmøller

Inspektion af elmaster, transformerstationer eller sendemaster

Miljømæssig inspektion af for eksempel landbrugsarealer eller skove

Forsikringsvurdering efter storm eller brand

Kvalitetssikring i byggebranchen

Kontakt mig for at høre mere om de mange muligheder, der er i droneinspektion

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere? Så tag endelig fat i mig og fortæl om, hvad det er, du har brug for. Så gennemgår jeg både muligheder og proces for dig, så der helt styr på, hvad der kommer til at ske, og hvad formålet med inspektionen er, inden vi går i gang.

Certificeret droneinspektion

Da jeg ofte bruger droner i mit arbejde, har jeg selvfølgelig også modtaget den nødvendige undervisning og den behørige certificering i flyvning med drone. Uddannelsen sikrer, at der ikke sker eventuelle skader eller lovbrud i forbindelse med flyvningen – og i kombination med den omfattende erfaring, jeg efterfølgende har fået i min praksis, kan du forvente et resultat i højeste kvalitet.

Indhentning af relevante tilladelser
Altid sikker flyvning i dit område

Fordele ved at bruge drone til at inspicere

Inspektioner kan være farlige og tage lang tid, når de skal udføres af mennesker. Derfor er udviklingen af moderne droneteknologi en kærkommen gave i mange brancher, der godt kan bruge et sæt “gode øjne” og et godt kamera, som kan fjernstyres på afstand.

Det giver nemlig mulighed for en forholdsvis risikofri tilgang, der oven i købet klarer opgaven på ganske kort tid, hvis man har det rigtige sæt af kompetencer og udstyr. Droneflyvning gør derfor også arbejdet med at inspicere en høj bygning, stilladser, facader mv. langt billigere end at sende mennesker op i højden.

De kan i stedet blive sikkert på jorden, mens dronens komponenter gør det muligt at dække store områder på kort tid. Samtidig giver teknologien os mulighed for at få det hele dokumenteret på video og i billeder i en kvalitet, som sikrer en let gennemgang af materialet efterfølgende.

Få professionel video til din rapport eller lignende

Da jeg primært arbejder som professionel videograf, har du også mulighed for at få mig til at hjælpe med at lave den video, du eventuelt skal bruge, som vi tilrettelægger med udgangspunkt i droneoptagelserne. Jeg kan nemt hjælpe dig med redigering, klipning, tekstning, grafik, lyd, indlejring af logo, colorgrading og alt muligt andet, der skaber en relevant fortælling om din droneinspektion.  

Du er meget velkommen til at tage fat i mig for en uforpligtende snak om, hvad brugen af en drone kan gøre for det behov, du har. Her vil jeg naturligvis stå til rådighed for personlig vejledning og rådgivning i, hvordan inspektionen kan foregå. Så tag endelig fat i mig – for mulighederne er mange, så længe man har ekspertisen og det nødvendige professionelle udstyr.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.