Videoproduktion i hele landet

I en digitalt forankret verden, hvor det har høj værdi at skille sig lidt ud, er det enormt vigtigt at kommunikere klart, effektivt og tydeligt gennem visuelt indhold, der viser, hvem du er, og hvad dit produkt kan, på den helt rigtige måde. Det kræver både forståelse for din forretning, kreative kræfter og en viden om de virkemidler, der engagerer den målgruppe, du gerne vil nå ud til.

Se vores 2024 showreel

Hos SHFilm får du en engageret samarbejdspartner i mig, Simon, som er med dig gennem hele processen. Her kan du læse om de ydelser inden for videoproduktion, som jeg kan levere – reklamefilm, profilfilm, instruktionsvideo, animation, droneoptagelser mv. – se eksempler på mit arbejde og finde ud af, hvilke fordele det har at have én fast personlig samarbejdspartner, der tager sig af videoen, når du har brug for en video, der giver dig det udbytte, du ønsker. 

Book et GRATIS kreativt møde om professionel videoproduktion i dag

Er du interesseret i at få professionelle og engagerende videoer til din markedsføring, der kan hjælpe med at øge din online-synlighed? Så lad os tage et kreativt møde, hvor vi taler om en videoproduktion, som hjælper dig med at nå dine mål.

Jeg bruger min erfaring til at skabe content, som er helt i tråd med din kommunikation

Produktion af video er en mangefacetteret proces, som kan løses på vidt forskellige måder, alt efter om det for eksempel drejer sig om video til sociale medier, til annoncering eller til din hjemmeside. 

Her kan du læse om, hvad der karakteriserer min tilgang til at give dig den bedste oplevelse og en filmproduktion, der sikrer en relevant præsentation af dig og din virksomhed.

Ubegrænsede revisioner

Når du arbejder sammen med mig, har din tilfredshed altid højeste prioritet. Da hver eneste videoproduktion er unik og derfor kræver en unik tilgang, producerer jeg filmen til dig, indtil den er færdig – og det er først, når du synes, vi er i mål.

Jeg afstemmer naturligvis dine forventninger til din video sammen med dig, inden vi går i gang. For mig er den tætte relation til mine samarbejdspartnere og den løbende dialog nemlig nøglen til at få den film, du har forestillet dig.

Hos mig kan du derfor forvente en personligt dedikeret tilgang og en professionel tilgang, der ikke stopper, før du er 110 % tilfreds med resultatet af min videoproduktion.

Personlig kommunikation

Jeg tror på, at den gode kommunikation og et tæt samarbejde tidligt i processen er grundlaget for en vellykket videoproduktion. Derfor ser jeg det som min opgave at tage dig i hånden fra begyndelsen og vejlede dig gennem hele processen.

Den tætte relation understøttes desuden af, at jeg altid vil være tilgængelig og imødekommende i produktionsperioden. Jeg er derfor klar til sparring via telefon eller e-mail, når det passer dig (med forbehold for, at jeg også skal sove engang imellem).

Kommunikation og samarbejde er derfor nøgleordene i mit arbejde. Det gælder uanset, om der er tale om en stor produktion eller en hurtig video til brug på de sociale medier. 

Det endelige
produkt

Hos mig kan du altid forvente en produktion af høj kvalitet, der er skabt med den største omhu og ekspertise. Video produceres professionelt og leveres i 4K-opløsning, som giver et detaljeret udtryk, som gør indtryk på din målgruppe. 

Jeg forstår det vigtige i at tilpasse fortællingen til de forskellige sociale medier og digitale platforme, så den fremstår på den bedst mulige måde. Derfor optimerer jeg altid videoerne til de kanaler, hvor du har tænkt dig at bruge dem.

Med mit fokus på detaljer, kvalitet og engagerende historiefortælling får du et professionelt kommunikationsprodukt, der er skræddersyet til dine ønsker, og som vil skabe værdi for din forretning, 

Effektiv videoproduktion med kvalitet og stærk signalværdi

Min passion for at skabe vedkommende videoproduktioner gennem et fast fokus på kvalitet og personlig service kommer dig til gode gennem en meget effektiv produktion, der hurtigt stiller skarpt på dine behov og dit budskab. Jeg hjælper dig meget gerne med at zoome ind på en velfungerende idé – men har også erfaring med optagelser og produktioner, som er baseret på en fast tilrettelagt vision, som du selv kommer med.


Opsætning og optagelse

Herefter kan jeg gå i gang med optagelser på den lokation, du har bestemt – og så går jeg ellers i gang med at redigere mine egne optagelser til en video, der har det ønskede udtryk og format i forhold til din målgruppe, dit emne, din identitet og dine kommunikationskanaler.

Postproduktionen

Da jeg primært arbejder alene, er der ingen dyre mellemled, og ingen tid går til spilde. Derfor kan jeg oftest gennemføre en videoproduktion fra idegenerering til færdiggørelse med colorgrading og underlægningsmusik på en enkelt uge. Og det er helt uden, at det bliver samlebåndsarbejde med video, der ser ens ud hver gang.

Jeg sætter nemlig en ære i, at udtrykket i produktionen altid afspejler din forretning og formidler dine unikke kvaliteter gennem unikt, skræddersyet videomateriale til din markedsføring.

Se eksempler på mit arbejde med videoproduktion for andre virksomheder

Jeg er rigtig stolt af de produktioner, jeg har lavet for andre – og dem vil jeg naturligvis gerne dele med dig, så du kan få en fornemmelse for kvaliteten af den video, som kommer fra min hånd. Tag et kig på de film, som jeg har udvalgt til dig her, og få en fornemmelse af, hvordan jeg også kan hjælpe dig med videoproduktion til skarpe priser, der formidler dine budskaber på en professionel måde.

Event: MAKE SOME NOISE

Profilvideo: HETAG

Produktvideo: Hviids Honning

Jeg gør mig umage for at formidle dit budskab, så det giver mening for både dig og din målgruppe

Jeg kan både hjælpe i den kreative proces med at udvikle en effektiv fortælling til målgruppen eller producere en video med et ønsket udtryk, der er bestemt af dig eller dit team på forhånd. 

Uanset om du har brug for en stærk profilvideo på din lokation, der viser virksomhedens ansigt udadtil, eller en målrettet produktvideo, der fremhæver de unikke egenskaber ved dit produkt, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Kontakt mig for en snak om, hvordan jeg kan lave den bedste videoproduktion for dig

Har du brug for hjælp til at realisere dine ideer og skabe en professionel videoproduktion, der formidler dine budskaber på den bedste måde? Så kontakt mig for at få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Book et GRATIS møde