Videoproduktion i hele landet

Hos SHFilm er vi eksperter i videoproduktion og går meget op i, at hver reklamevideo er spændende og unik. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af genrer – så uanset hvilken branche du er i og produkt du tilbyder, så kan vi sammen udforme det perfekte projekt, der passer til dine behov.

Gå på opdagelse på denne side af forskellige typer af videoproduktioner!

Fuld tilfredshed

Der følger altid ubegrænsede revisioner med til din videoproduktion, så du er sikret en film netop efter dine ønsker og visioner.

Hos SHFilm har vi den filosofi, at alle kunder skal være 110% tilfredse – derfor sørger vi for at afstemme forventninger med dig inden projektstart.


God kommunikation

Du kan forvente, at vi tager dig ved hånden helt fra starten af og vejleder dig igennem hele processen fra start til slut. Vi sidder altid klar på mail og telefonen 24 timer i døgnet (medmindre at vi selvfølgelig sover) 

Video som virker

Alle vores reklamevideoer  produceres professionelt i opløsningen 4K og vi tilpasser filmene til de forskellige sociale medier, så dit produkt eller din virksomhed fremstår knivskarp på alle medier.

Vores mål er at skabe en spændende og professionel profil af din virksomhed i din videoproduktion.

Book et GRATIS kreativt møde!

Book et helt uforpligtende kreativt møde med os, hvor vi sammen finder den helt rette løsning til jeres virksomhed ud fra jeres brand, online-præsens og kundekredse.

Profilfilm

Fremvis din virksomhed

Med en knivskarp profilvideo eller også kaldt virksomhedsfilm præsenterer du din virksomhed, afdeling eller brand på bedste måde. Profilvideoer kan bruges til at give et godt førstehåndsindtryk eller professionel fremvisning, samt skabe et solidt image.

Styrk dit brand

Med profilfilm kan du vise din virksomheds produkter, domicil og jeres omgang med kunderne. Her har seeren mulighed for, at oplevere jeres stærke brand og værdier.

Produktfilm

Præsenter dit produkt

Med en produktvideo kan du præsentere dit produkt lige efter dine behov. Lad dine kunder opleve dit produkt digitalt og giv dem følelsen af at stå med det fysisk i hånden.

Gå i detaljen

Det er vigtigt, at vise produktets egenskaber og fordele, så kunderne forstår, hvorfor de netop skal vælge jeres produkt. Vi har et stort fokus på at tilpasse din videoproduktion til lige netop din målgruppe og få din film til at skille sig ud fra mængde ved hjælp af moderne effekter og iøjnefaldende videoklip.

Dronefilm

Skab overblikket

Med dronevideo kan du skabe det ideelle overblik over dit projekt, domicil, event og meget mere fra højden af. Med dronefilm er du sikret unikke optagelser, som passer til din virksomhed.

Få en ny vinkel

Optagelser fra luften skaber spændende og interessante vinkler, som ikke er mulige med et traditionelt kamera på jorden. Mulighederne er uendelige – det er kun fantasien, som sætter grænser for dronefilm.

Animationsfilm

Spændende blikfang

Inden for animationsfilm er der ingen grænser for, hvad der er muligt. Vi har derfor mulighed for at formidle dit budskab på en innovativ måde med moderne grafiske elementer. Vi laver alt fra simple explainer-produktioner og over til komplekse 3D-animationer.

Illustrer dit produkt grafisk

Med en animationsvideo har du mulighed for at illustrere din virksomhed, dit produkt eller din service på en meget unik og anderledes måde, så alle seere forstår det.

Testimonials

Vis dine kunders tilfredshed

Din kunders mening er rigtig vigtig – så hvorfor ikke lave en film omkring deres tilfredshed med dit produkt og service? 

Styrk dit brand

Med en testimonial videoproduktion kan du styrke dit brand, ved at vise til nye kunder, hvad eksisterende kunder synes er specielt godt ved din virksomhed – det øger troværdigheden til dit brand.

Hvilken video ønsker du?

Er du i tvivl om, hvilken type film der giver mening for dig? Eller ønsker du blot at høre mere om hvad jeg kan tilbyde og hvordan processen foregår?

Giv mig endelig et kald, så finder vi en passende løsning eller får bare en hyggelig snak.

BLIV KONTAKTET


Book et GRATIS kreativt møde

Vi hjælper mere end gerne med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Vi kommer gerne ud til jer til en kop kaffe og en god snak eller tager også gerne en snak online med jer. Vi glæder os til at høre mere om jeres ønsker og jeres projekt!

    X
    GRATIS kreativt møde!