Kampagnevideo

En kampagnefilm er med til at sætte fokus på ting, der er aktuelle for din virksomhed eller din organisation. Men en kampagnefilm er kun effektiv, hvis den er veltilrettelagt og produceret, så den matcher din profil som afsender og fungerer hos den specifikke målgruppe, som din kampagne er relevant for. Det kræver erfaring og viden om, hvordan man skruer en kampagnevideo sammen, som bruger nøje udvalgte virkemidler til at skabe den ønskede effekt for lige netop dig.

Rekom billlede
Atrox Aabenraa

Tag fat i mig, hvis du gerne vil have en effektiv kampagnevideo til sociale medier eller din hjemmeside

Mit navn er Simon – og det er mig, der er klar til at hjælpe dig personligt med at realisere din vision om en kampagnevideo, der gør, at du opnår dine mål og skaber den positive opmærksomhed, som dine kampagner fortjener.

Stor erfaring med at formidle budskaber på video

Jeg har mere eller mindre selvstændigt produceret mange hundrede forskellige videoer, som har haft en bestemt effekt for øje. Og når jeg siger mere eller mindre, betyder det blot, at jeg trækker på mit store netværk af fagspecialister inden for produktion af kampagnevideo, hvis vi er oppe i en større produktionsskala.

Jeg har opnået stor succes med at skabe succes med medierede fortællinger om kampagner på mine forskellige kunders vegne ved at gå til produktionen med min viden om og erfaring i, hvad det er, der får folk til at reagere på den måde, du ønsker.

Lad os tage et gratis sparringsmøde, hvor vi taler om mulighederne for at skabe den kampagnevideo, der virker bedst for dig.

“Den effektive kampagne begynder med en god dialog”

I første omgang skal vi have afklaret, om vi deler hinandens visioner. Det behøver faktisk ikke at betyde, at du skal komme med en helt færdig ide til kampagnen. Du er meget velkommen til at fortælle mig om kampagnens formål og i første omgang få mig til at forstå, hvad den handler – og så skal jeg levere min indsigt i, hvordan vi bedst muligt får stykket den rette fortælling sammen på video eller en serie af videoer. 

Først når vi er blevet helt enige om at sætte gang i en videoproduktion på baggrund af vores indledende dialog, har vi en konkret aftale. Du kan derfor sagtens booke det første møde – det koster dig ikke noget, hvis du beslutter dig for at gå en anden vej, efter at vi har talt sammen. Så tag fat i mig i dag og tag det første skridt på vejen til at blive klogere på, hvordan en effektiv kampagnevideo kan se ud for dig.

Se eksempler på kampagnevideo, jeg har produceret

Før du eventuelt læser videre om, hvordan jeg arbejder, og hvordan jeg er i stand til at hjælpe dig med at få et topprofessionelt resultat, er du meget velkommen til at tage et kig på nogle af de kampagner, jeg har produceret videoer til. Her kan du blive inspireret til din egen kampagnevideo og se kvaliteten af mit arbejde samt mange af de stilistiske muligheder, der findes, som vi også kan arbejde med i dit content.

Hannemann Engineering

Sæbeboblen

Ford – Auto Cramer

Sådan forløber processen, når jeg producerer din kampagnevideo

En god kampagnevideo laves ikke bare ved at gå i gang med at optage hovedløst. Det kræver forberedelse og overvejelse. Jeg guider dig naturligvis igennem hele processen, så jeg løbende også opfanger de elementer i dine tanker og din virksomheds værdier, som jeg kan omsætte til video, der afspejler din forretning, tiltrækker målgruppen og har den nødvendige gennemslagskraft.

På den måde arbejder jeg hele tiden på at sikre, at din kampagnevideo er relevant ned til mindste detalje, så den formår at kommunikere dit vigtige budskab og fastholde sit publikum gennem nøje udvalgte effekter, musik, lyd og ikke mindst billeder.

Simon SHFilm Aalborg

Klar og tydelig planlægning

Inden vi går i gang med optagelse af video til din kampagne, lægger jeg naturligvis en fast plan for de rammer, som produktionen kommer til at foregå i. Det betyder, at du har et klart overblik over, hvad der kommer til at ske hvornår, indholdet i videoen struktureret i et storyboard og en planlægning over produktionens videre forløb, hvor redigeringen og korrekturprocessen finder sted. Jeg ser det nemlig som min vigtige opgave at holde dig velinformeret om projektets retning og status, så du hele tiden føler dig tryg og hele tiden er med på, hvilket trin vi befinder os på.

Videoproces SHFilm

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller idéer, du gerne vil have vendt

Jeg er altid klar til at tale om mulighederne for at få det gode budskab i din kampagne ud til din målgruppe. Det gælder uanset, om du skal have dit budskab ud på sociale medier som Facebook, Instagram eller YouTube, skal bruge video til interne budskaber eller noget helt tredje.

Jeg vejleder dig altid med udgangspunkt i din situation og dit behov, så du altid får noget stærkt content, der kan være med til at skabe de ønskede resultater for dig.

BLIV KONTAKTET