Profilvideo

Med en profilvideo kan du nemt og hurtigt forklare, hvilke ydelser du og din virksomhed leverer samt vise jeres lokation frem og fortælle, hvem I er, til potentielle kunder og andre vigtige interessenter..

Case:
Profilvideo for FREJA Transport & Logistics A/S

Fremvis din virksomhed professionelt

Freja Transport og Logistics manglede en profilvideo for at hverve nye speditørelever, samt fremvise deres profil og lokation i Stilling, Århus.

Jeg har over flere omgange været hos FREJA for at filme deres lokation både fra jorden og luften. Her havde jeg stort fokus på at vise medarbejdernes vekslende hverdag. Derfor skifter videoen mellem dynamiske hurtige videoklip og glade stemningsklip for at sprede det gode budskab om en arbejdsplads, hvor medarbejderne er i trivsel og de mennesker, der arbejder der, er vigtige. 

For en video, der fortæller dit budskab der, hvor du har brug for det

Projektet bruges meget effektivt både på FREJAs sociale medier, som LinkedIn og Facebook, men også under foredrag for potentielle nye medarbejdere.

dynamiske droneoptagelser
Video af medarbejdere
Følger firmaets arbejdsdag
Animerede tekster
og titler

En målrettet profilvideo kan fortælle historien om din virksomhed bedre end noget andet medie

Ovenstående er blot eksempler på nogle af de filmiske virkemidler, jeg har brugt for at skabe en video, der portrætterer den pågældende virksomheds værdier på en video, der fortæller en bestemt historie til den specifikke målgruppe, som den pågældende virksomhed kræver. Havde det været en anden kommunikationssituation med en anden type virksomhed og nogle andre budskaber, havde den pågældende profilvideo skullet se ud på en anden måde for at bevare sin effekt og troværdighed. 

Jeg tager naturligvis også højde for jeres visuelle identitet og sørger for at materialet matcher jeres øvrige kommunikationsmateriale så godt som muligt.

Stark sønderborg julevideo produktion
Anders Auto AutoMester Aalborg - reparation af biler.
Du er Smyk perler-video

Book et kreativt møde med mig, som ikke koster dig en krone

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at formidle dine budskaber professionelt ved at producere en skræddersyet profilvideo, der tiltrækker den ønskede opmærksomhed? Så skriv eller ring, Det er helt gratis, indtil vi i fællesskab beslutter os for at gå i gang med at filme den eller de videoer, du skal bruge i din virksomhed.

Hvad er en Profilvideo?

Efter min personlige mening er en god profilvideo en individualiseret video, der portrætterer det, der er særligt ved din virksomhed. Her kan du fremvise de fysiske og visuelle aspekter af din virksomhed, forklare, hvorfor kunder, partnere eller specialister netop skal vælge jer og tiltrække den positive opmærksomhed, din virksomhed har brug for.

Det er rigtig vigtigt, at en profilvideo når ud til jeres kunder og samtidig viser det korrekte billede af jeres virksomhed. Her skaber jeg sammen med jer et stærkt billede af jeres brand i en profilvideo, så den både er genkendelig på forskellige platforme, men også skaber salg og rammer jeres målgruppe bedst muligt.


For mig er det helt essentielt, at vi ikke kun producerer en visuel flot præsentation af jeres virksomhed, men i fællesskab får afklaret, hvem I er som virksomhed, og hvilket fokus profilvideoen skal have. Her sætter vi os sammen og udarbejder en klar slagplan for både indhold og udførelse i tæt samarbejde, så I også får indflydelse på udtrykket, og ved, hvad der kommer til at ske i processen løbende.

Sådan griber jeg processen an, når jeg skal lave profilvideo for mine samarbejdspartnere

Det er min prioritet, at du skal føle dig tryg gennem hele samarbejdet med mig. Derfor vil jeg også gerne gøre dig klogere på, hvor enkelt det egentligt er, at få produceret en profilvideo. 

Alt efter projektspecifikationer og indhold tager en produktion oftest 1-2 uger, hvor jeg sammen med jer både udarbejder et storyboard, for at samle alle ideer og vigtige aspekter, laver spørgsmål til interview sammen med jer og redigerer filmen færdig.

Overordnet ser processen for produktionen af din profilvideo sådan ud:

Videoproces SHFilm

Hos SHFilm får du altid det hele med i din profilvideo

Det kan ofte være en jungle at finde frem til, hvilke services de enkelte videobureauer tilbyder og inkluderer i deres videopakker og profilvideoer. Vi har gjordt det nemt og overskueligt for dig, da vi altid inkluderer alle vores services i alle vores videoproduktioner. Se et udsnit af vores services forneden.

Droneoptagelser

Storyboard og konceptudvikling

interview-setup

lysopsætning og farveredigering

Animation af
tekst og logo

Optimering til
sociale medier

Få en god pris på din virksomheds profilvideo

Hvis du, ligesom de fleste stadigvæk er lidt i tvivl om jeres behov og ønsker, samt hvad prisen herpå er, har vi opstillet forskellige videopakker, som netop egner sig til jer, der ikke har særlig meget content på jeres sociale kanaler og hjemmeside. 

Basic Branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideo
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000
popular
Udvidet branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideoer
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 3 stk. 60 sek. produktvideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 2 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
40,000
Branding abbonement
 • 6 stk. 30 sek. annoncevideoer
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000

pr. måned

Vil du se priser på enkelt-produktioner?

Få et tilbud på en skræddersyet profilvideo

Er du i tvivl om, hvilken type film der giver mening for dig? Eller ønsker du blot at høre mere om hvad jeg kan tilbyde og hvordan processen foregår?

Så stil din nysgerrighed ved at give mig et kald, så finder vi en passende løsning eller får en hyggelig snak om muligheden for at få produceret noget passende og effektivt videoindhold, der kan præsentere din forretning på bedst mulige måde.

Book et GRATIS ide-møde