Professionel produktion af musikvideo

Hvis man er ambitiøs omkring sin musik i dag, er det vigtigt at være til stede på sociale medier som for eksempel Facebook og YouTube. Det allervigtigste er naturligvis musikken – men hvis du vil øge dine chancer for at skille dig ud og efterlade et godt indtryk hos potentielle fans, kan det være godt at have en professionel musikvideo til ét eller flere af dine numre. 

Sønderborg Ungdomsskole logo

Skræddersyet musikvideo til dit band eller dit personlige udtryk som solist

Vil du gerne have en god musikvideo i høj kvalitet og med et professionelt udtryk, så er jeg her for at hjælpe dig og dit projekt eller dit band med en skræddersyet løsning, der passer til din identitet som artist. Jeg laver altid enhver produktion med udgangspunkt i den enkelte kunstner og den stemning, der er i det pågældende nummer.

Få det videomateriale, der fungerer bedst til dit behov

Jeg bruger gerne tid sammen med dig og eventuelt dine øvrige bandmedlemmer for at forstå jeres udtryk og komme med mine egne ideer til, hvordan det kan understøttes af et passende visuelt univers. Det gælder uanset, om der er tale om en performance-video, en kort promo-video, en lyrisk musikvideo med et narrativ eller en hel koncertoptagelse.

Kontakt mig for at høre mere

Enhver god musikvideo har brug for sin egen unikke tilgang for at opnå det maksimale potentiale. Og hvis du søger en personlig samarbejdspartner til at realisere din vision eller skabe et bevægende visuelt univers, der komplementerer dit kunstneriske udtryk – så tag fat i mig for at høre mere om, hvordan vi kan gribe processen an.

Derfor er det en god ide at have en
professionel musikvideo

En professionel musikvideo er ikke længere noget, der er forbeholdt de store etablerede bands og kunstnere. Teknologien har gjort det lettere at producere velfungerende video med forholdsvist få midler, og det nuværende medielandskab favoriserer også budskaber formidlet gennem video.

Velfungerende kreative løsninger til enhver type artist


Er du solomusiker kan du derfor sikkert godt forestille dig effekten af en tæt video i et passende hyggeligt, dystert eller naturligt miljø, hvor man virkelig fanger essensen af den nerve, din personlige musik har. Eller er du en del af et større band, kan det være, du i stedet har brug for en dynamisk video med masser af energi, droneoptagelser og stærk redigering med tilføjelse af masser af visuelle effekter, der passer til musikken.

Boost dine muligheder for at blive set og hørt af bookere og fans mv.

I begge tilfælde er musikvideoen et redskab til at nå ud til både bookere, selskaber, arrangører og fans, som gør det lettere at fornemme og forstå musikkens formål, når den leveres sammen med en velovervejet billedside i en live-kontekst eller som visuel akkompagnement til et indspillet track.  


Kontakt mig for at få mere at vide om, hvad jeg kan tilbyde

Selvom mit nuværende arbejde ofte koncentrerer sig om kommercielle produktioner, har jeg også en stor faglig kærlighed til de kunstneriske universer. Jeg startede blandt andet min karriere som professionel videograf ved at lave mange forskellige kortfilm, og derigennem har jeg også fået en stor forståelse for de visuelle virkemidler, der kan levere den rigtige stemning i musikvideoen.

via telefon eller mail
eller besøg SHFilm på de
sociale medier

Alsidig produktion af musikvideo til enhver genre

Uanset, om din video skal være lys og fuld af energi, mørk og mystisk eller alt derimellem, har jeg de tekniske redskaber og den nødvendige erfaring til at levere et resultat, som du bliver glad for. Så grib gerne fat i mig i dag og fortæl åbent om dine idéer og dit kunstneriske univers – så kan jeg med det samme give dig indblik i, hvad jeg mener, der skal til for at få musikvideoen, der passer til dine ambitioner og dit formål.