Få en effektiv reklamevideo, der giver dig større synlighed

Vil du gerne nå ud til din målgruppe med et entydigt budskab? Så kan jeg hjælpe dig med at skabe din virksomheds reklamevideo.

Som din dedikerede samarbejdspartner tager jeg dig sikkert gennem hele processen og laver en skræddersyet løsning med en reklamevideo, som er lige til at bruge på sociale medier, på din hjemmeside eller andre steder, hvor din markedsføring giver mening.

Gratis idégenereringsmøde

Jeg har stor erfaring med at lave unikke reklamefilm, der sætter dit produkt og dit budskab i rampelyset. Derfor vil jeg gerne invitere dig til et gratis kreativt sparringsmøde, hvor vi zoomer ind på den gode fortælling og budskabet i din reklamevideo.

Definition af formål

Definition af målgruppe

Præcision af budskab

Udarbejdelse af storyboard

Tag det første skridt til at reklamere mere effektivt

Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan lave den helt rigtige reklamevideo for dig. Jeg sætter gerne tid af til at skitsere optagelsen af en produktion, der giver dig video, som kan generere værdi og omsætning for din forretning.

Reklamevideo og videoproduktioner med kvalitet

For mig er videoproduktion alt andet end samlebåndsarbejde. Min tilgang er altid at skabe en unik video til dig, der rent faktisk afspejler alle argumenterne for at købe dit produkt frem for konkurrenternes. Det fordrer en tilgang med nøje omtanke for stil, genre, klip, flow, lyd og mange andre facetter i produktionsarbejdet.

Se min showreel her:

Dyb værktøjskasse, som hjælper med at skabe det bedste udtryk

De filmiske virkemidler udvælges gennem en åben dialog med dig, som indledningsvis har til formål at forstå din forretning og målgruppen, du gerne vil nå ud til i din markedsføring. Først når forståelsen er der, giver det mening at tale om idé, formater og strategi.


Passioneret videograf med erfaring fra 400+ kommercielle reklamefilm

Mit arbejde tager udgangspunkt i min erfaring med flere hundredvis af forskellige digitale reklamefilm og tv-reklamer, som jeg har produceret til vidt forskellige brancher og situationer. Derfor er jeg også sikker på, at jeg kan hjælpe med med at få en effektiv reklamevideo, som formidler dit budskab på sociale medier som Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn eller på din hjemmeside. 


Se eksempler på reklamevideoer, jeg har lavet for andre virksomheder

For at få en god fornemmelse for mulighederne, jeg kan hjælpe dig med, er du velkommen til at tage et kig på de film, jeg har skabt i tæt samarbejde med andre virksomheder.

Reklamevideo: Nordic Waterproofing

Reklamevideo: Hannemann

Reklamevideo: FREJA Transport

Grib fat i mig, hvis du vil vide mere

Er du interesseret i en videoproduktion, som tager udgangspunkt i din brandidentitet eller måske hjælper med at etablere den? Så book et møde med mig, og få indblik i, hvordan jeg kan skabe en skræddersyet reklamevideo, som kan give dig og din forretning større synlighed og gennemslagskraft, uden at det koster dig en herregård.

Hvad er en reklamevideo egentlig?

En reklamefilm er naturligvis markedsføringsmateriale i levende billeder, der præsenterer dit produkt eller dit brand på en måde, der opfordrer til at købe netop dit produkt og/eller er med til at udbrede kendskabet til dit brand. 

Mange specialer, der kan hjælpe med at skabe synlighed for din forretning

I dagens digitale landskab findes der dog mange forskellige genrer af reklamefilm, som passer til hver sin kommunikationssituation. Her på siden kan du læse om de typer af reklamefilm, som jeg oftest producerer i SHFilm. Det drejer sig eksempelvis om profilvideoer, produktfilm, testimonials og eventvideoer. 

Hvert eneste projekt, jeg er med til at producere, indeholder faglige overvejelser om blandt andet varighed, lys og farver, så du får en så stærk fortælling om dit produkt, som filmmediet tillader.

Dedikeret videograf med bred erfaring

Min erfaring med at forme en idé til en færdig reklamefilm stammer fra mit arbejde med fiktionsfilm, hvor fortællingen netop er i højsædet. Derfor kan du også forvente enestående produktioner, der er skabt ud fra dine behov og ønsker, når du indgår et samarbejde med mig.

Kamera SHFilm Content-produktion
Billede af Simon Spielmann med kamera fra SHFilm

Få et tilbud på professionel reklamefilm, der tager udgangspunkt i din forretning

Se videoen om SHFilm her:


Ønsker du at høre mit bud på, hvilken film, der vil give mest værdi for dig og din virksomhed, eller har du en klar ide til filmen på forhånd?


Uanset dit udgangspunkt er jeg klar til at træde til og hjælpe, hvor du er i den kreative proces. Med min passion for at skabe effektive fortællinger på film, fører jeg dig sikkert gennem processen fra forberedelse til optagelser og postproduktion, indtil vi når et resultat, som du er 100 % tilfreds med.


Book et gratis sparringsmøde om reklamevideo

Ring eller skriv til mig og få en god pris på en passende løsning og snak om, hvordan vi sammen kan gribe processen på en måde, der giver mening for dig.

Book møde