Animationsvideo

Med en animationsvideo kan I fremvise og forklare jeres produkt og service på en forståelig og stilren måde over for jeres nuværende og kommende kunder, så de let kan forstå budskabet i din marketing.

Logo DomusConnect
Logo Kalb
Logo HIKVision

Case: Animationsvideo for DomusConnect

Jeg tog mig af hele processen med formidle et klart budskab gennem animeret video

Digitale ejendomsmæglere med fast lavt salær

DomusConnect er en digital ejendomsmægler, hvor salæret er en del lavere end hos traditionelle ejendomsmæglere. Derimod har de ikke et fysisk kontor, hvorefter de kan fjerne de fordyrende led. Hvordan forklarer man det enkelt til kunderne? Selvfølgelig med en velproduceret video, der kan bruges både på en hjemmeside, i den digitale annoncering og på de sociale medier.

En klokkeklar fortælling som det endelige produkt

I samarbejde med DomusConnect har jeg udarbejdet en stilren og let forståelig video for at forklare deres særlige koncept på den allerbedste måde. Her har jeg designet og produceret alle animationerne fra bunden for at sikre en eksakt tilpasset video efter mine kunders behov, som også præsenterer det pågældende budskab over for potentielle kunder på en vedkommende og effektiv måde.

Den endelige video bliver i dag præsenteret for brugerne på forsiden af DomusConnect’s hjemmeside, så alle de relevante budskaber vedrørende produktet træder klart og tydeligt frem og giver lyst til at søge mere information.

Her er nogle af årsagerne til at tage fat i mig, hvis du skal bruge animeret video fra et professionelt team:

Jeg hjælper dig med udarbejdelse af storyboard
Jeg laver mine egne animationer fra bunden af
Jeg optager voice-over med professionel speakerstemme
Jeg tilføjer animeret tekst og titler efter ønske

Lad os tage et gratis møde om, hvordan animerede videoer kan hjælpe din virksomhed

Jeg kommer meget gerne forbi og høre om dine visioner eller udfordringer med at få formidlet et komplekst emne sikkert og effektivt gennem professionel animation. Her vil vi sammen finde den helt rette animationsvideo til jeres virksomhed, som forklarer jeres produkt og service på en visuelt fængende måde. Jeg er professionel filmskaber, som gennem min erfaring med storytelling og animation kan løfte din markedsføring til næste niveau, hvad enten det er til dit website, til Facebook eller noget helt tredje.

Hvad er det lige præcis, animationsvideoer kan?

Med en animationsfilm kan I skabe jeres eget univers og gøre svære koncepter og komplekse produkter let forståelige over for kunderne. Her understøttes animationsvideoen ofte af en professionel speaker, som fortæller om jeres koncept og produkt.

Jeg skræddersyer animationen, så den afspejler din forretning og engagerer målgruppen

Hos SHFilm producerer jeg alle animationsfilm fra bunden af, så jeg har den bedste mulighed for at udforme videoen præcis efter jeres ønsker og specifikationer. Jeg producerer alt fra enkle infographic-videoer og komplekse 3D-animationsvideoer i tillæg til almindelig video. Derfor har vi også mulighed for at skabe et unikt resultat med animation og mange andre visuelle virkemidler.

Jeg vil gerne hjælpe og rådgive, for at du skal få det bedste resultat

Jeg sikrer et tæt og personligt samarbejde, som giver dig et ordentligt boost til din markedsføring. Det sker gennem en tæt dialog, hvor jeg er med dig hele vejen gennem processen, hvor jeg prioriterer den gode kommunikation, så du altid ved, hvor vi befinder os henne i produktionsplanen. Det mener jeg er vigtigt i ethvert godt samarbejde – og er også noget af det, jeg har fået ros for fra andre, jeg har haft fornøjelsen af at skabe skræddersyede film for.

Med min faste proces er du i helt trygge hænder

Bliv klogere på, hvor enkelt det egentlig er at få produceret en animationsvideo med mine 5 korte trin. Alt efter projektspecifikationer og indhold tager en produktion af jeres video oftest 1-2 uger, hvor jeg sammen med jer både udarbejder et storyboard, for at samle alle ideer og vigtige aspekter, udarbejder et målrettet speak sammen med jer og får animeret filmen til jer.

Videoproces SHFilm

Få animationsvideoer i høj kvalitet efter fast all inclusive-princip

Det kan ofte være svært at finde frem til, hvilke services de enkelte videobureauer tilbyder og inkluderer i deres videopakker. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig, da jeg altid inkluderer alle mine services i alle vores animationsvideoer, så du trygt kan få produceret netop den video, som passer til din virksomhed og dine budskaber. Her er nogle af de ydelser, som er inkluderet i prisen, når du får lavet din animationsvideo hos mig:

Moderne animationer i 4K-kvalitet

Storyboard og konceptudvikling

Professionel speak og lydeffekter

Farvetilpasning og farveredigering

Tekst- og logoanimation

Optimering af din film til SoMe

Hvad koster jeres animationsvideoer?

Hvis du, ligesom de fleste stadigvæk er lidt i tvivl om jeres behov og ønsker, samt hvad prisen herpå er, har vi opstillet forskellige videopakker, som netop egner sig til jer, der ikke har særlig meget content på jeres sociale kanaler og hjemmeside. 

Basic Branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideo
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000
popular
Udvidet branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideoer
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 3 stk. 60 sek. produktvideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 2 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
40,000
Branding abbonement
 • 6 stk. 30 sek. annoncevideoer
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000

pr. måned

Vil du se priser på enkelt-produktioner?

Få et tilbud på animation, der bringer dig et skridt foran konkurrenterne
Animation er en effektiv metode til at fange din målgruppe på få sekunder. Så har du lyst til at få mere at vide om, hvordan du kan ramme dine potentielle kunder på en underholdende og god måde – så udfyld kontaktformularen, så giver jeg lyd fra mig hurtigst muligt.

Book et GRATIS ide-møde