Professionelle optagelser
med drone

Med optagelser fra drone kan du få de bedste perspektiver fra luften af virksomhedens bygninger, landskaber, festivalpladser, køretøjer og meget mere. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

Logo HIKVision
FORD ribe og Ford bramming

Case:
Drone-video for FREJA Transport & Logistics A/S

Professionelle droneoptagelser af
en udendørs arbejdsproces

Video af transport fra Danmark til Holland og tilbage

Freja Transport og Logistics skulle udføre en levering af elmaster fra Danmark til Holland over to omgange i sommeren 2022. Her var jeg med til at dokumentere transporten med unikke og overraskende vinkler gennem videoproduktion med effektiv brug af drone.

Droneoptagelser fra højden var med til at fremvise det flotte landskab, men også synliggøre hele processen og transportruten samt pålæsning og aflæsning af emnet i Holland. Dronefilmen er sidenhen blevet brugt på både sociale medier som for eksempel LinkedIn og Facebook.

Dynamiske droneoptagelser
Fremvisning af transportruten
Timelapse-optagelser fra luften
Certificeret dronepilot

Book et kreativt møde, hvor vi taler om, hvad dronevideo kan gøre for dig

Book et helt uforpligtende kreativt møde med os, hvor vi sammen finder den helt rette video, der gør brug af droneoptagelser. En video til din virksomhed, som netop passer til det unikke brand og din identitet, som bliver præsenteret fra en helt ny vinkel.

Hvad er en dronevideo?


Med dronevideo har du muligheden for at få en helt ny og spændende vinkel fra din virksomhed, køretøj eller landskab. Vi kan både skabe et godt overblik over store grunde og projekter med dronevideo og har både muligheden for at optage dynamiske, hurtigt bevægende optagelser med drone, som vi kombinerer med mere stillestående videoklip, så din video får den helt rigtige wow-effekt.

Certificeret flyvning
med drone

Professionelle droneoptagelser kræver certificerede dronefotografer. Jeg har altid alle papirerne i orden og sørger for både statslige tilladelser og tilladelser fra omkringliggende virksomheder og private ejendomme, så vi kan få det helt rigtige skud i kassen, når vi går i gang med din videoproduktion. Desuden sikrer certifikatet, at du får smukke billeder, der bliver optaget med respekt for mennesker og de omgivelser, der filmes i. Du kan på den måde være ganske tryg ved, at jeg overflyver virksomhed og ejendom for at få optagelserne fra de nye vinkler, der gør videoen til noget særligt.

Video af høj kvalitet med den rigtige fortælling

For mig er det utrolig vigtigt, at vi ikke kun producerer visuelle flotte droneoptagelser, men sammen med dig får afklaret, hvad formålet med dronevideoen er. Her sætter jeg mig sammen med dig og eventuelt dit team og udarbejder en klar slagplan for både idé, indhold og udførelse i et tæt samarbejde, der gør, at I får en dronefilm, du kan have glæde af i mange år.

Leder du efter droneinspektion?

Som certificeret dronepilot kan jeg også levere andre ydelser end at lave kommercielle film. Få fuldt overblik over, hvad jeg ellers kan hjælpe dig med, når du skal bruge en drone til at få et nyt perspektiv i dit arbejde, ved at kigge nærmere på min side om droneinspektion.

Sådan foregår det, når jeg optager film med droner

For at give dig indsigt i, hvordan jeg arbejder med videoer, får du her en oversigt over, hvordan jeg ofte griber processen an før, under og efter, jeg skal filme. Jeg går meget op i at gøre det hele så gennemskueligt for dig. Det sker gennem minutiøs planlægning, så du ved, hvad der sker hvornår, samt hvad tidshorisonten er for de færdige videoer. 

En typisk produktion af film med droneoptagelser tager 1 uge. Her udarbejder vi i fællesskab et storyboard, som indeholder alle dine ønsker, indhenter droneansøgninger og sørger for en tryg og sikker flyvning med droner under optagelserne af din virksomheds domicil eller produkt.

Alt efter projektets størrelse og ønsker kan en dronefilm produceres på forskellige måder. Men den gængse proces kan deles op i fem let overskuelige trin:

Videoproces SHFilm

Droneoptagelser med det hele

Jeg har gjort det nemt og overskueligt for dig, da jeg altid inkluderer alle services i alle mine videoproduktioner, når jeg producerer drone-video. Her sikrer vi, at vi har planlagt alle vores optagelser forinden, så vi sammen får strikket det bedst mulige projekt sammen, som både giver værdi for dig og for seeren. Her er blot nogle af de ydelser, der altid er inkluderet i processen til den aftalte pris.

Droneoptagelser

Storyboard og droneansøgning

interview-setup

farveredigering og tilpasning

Animation af
tekst og logo

Optimering til
sociale medier

Hvad koster det at få lavet en droneoptagelser?

Hvis du, ligesom de fleste stadigvæk er lidt i tvivl om jeres behov og ønsker, samt hvad prisen herpå er, har vi opstillet forskellige videopakker, som netop egner sig til jer, der ikke har særlig meget content på jeres sociale kanaler og hjemmeside. 

Basic Branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideo
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000
popular
Udvidet branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideoer
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 3 stk. 60 sek. produktvideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 2 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
40,000
Branding abbonement
 • 6 stk. 30 sek. annoncevideoer
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000

pr. måned

Vil du se priser på enkelt-produktioner?

Skal du bruge optagelse af
events, reklamefilm eller andet?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan bruge dronen til at give din virksomheds videomateriale en helt ny dimension?

Så giv mig endelig et kald, så vi kan få en god snak om det, der giver mening og værdi for dig.

Book et gratis idé-møde