Eventvideo

Fremvis jeres arrangement med en stemnings- eller eventvideo. Vis den gode stemning og alle aktiviteter frem efter arrangementet på sociale medier og på jeres hjemmeside. Her kan du finde information om, hvordan jeg arbejder, når jeg skal give dit arrangement et markant boost på opmærksomheden over for målgruppen.

Rekom billlede
Atrox Aabenraa

Case: Eventvideo for Ungdomsskolen Sønderborg

Festlig og dynamisk stemningsvideo i høj kvalitet

Let’s make some NOISE!

Genoplev den uforglemmelige stemning under jeres event med en eventfilm. Både som aftermovie efter arrangementet, men også som teaser til næste års event.

I samarbejde med Ungdomsskolen i Sønderborg har vi produceret en eventfilm til deres første “Make Some Noise” arrangement. Her havde vi meget fokus på at fange den gode stemning, samt alle aktiviteter, som blev tilbudt under eventet. En hurtig klipning, fængende overgange og en god rytme er med til at give denne stemningsvideo en dynamisk karakter.

Dynamiske droneoptagelser
Stemningsklip
af eventet
Aftermovie til
sociale medier
Animerede
tekster og titler

Book et GRATIS kreativt møde

Book et kreativt møde med os, hvor vi sammen finder den helt rette løsning til en eventvideo baseret på jeres virksomheds online-præsens og identitet.

Hvad er en eventvideo?

En eventvideo er et vidt begreb, da et event naturligvis kan have mange forskellige temaer. Det kan både være en privat eller kommerciel begivenhed, en festival, en konference, en sportsbegivenhed, en messe eller lignende. Men det, der oftest binder dem sammen, er deltagelsen af glade gæster, som man ønsker at gemme og bruge senere.

Jeg leverer video, der passer til det formål, du skal bruge videoen til

Gæsterne selv vil ofte gerne se små udsnit og øjeblikke fra jeres event og også vise dem til deres venner og familie. I kommerciel henseende kan en video fra eventet for eksempel også bruges til at nå ud til potentielle kunder ind kommende events eller sprede et andet budskab, som dine events repræsenterer. En professionel eventfilm på en bestemt lokation er derfor perfekt til at forevige arrangementet og samtidigt også promovere jeres næste arrangement.

Få professionel video af dine næste arrangementer


Hos SHFilm producerer jeg eventvideoer til alle slags arrangementer. Det er rigtig vigtigt at fange de gode øjeblikke under jeres arrangement, så vi sammen kan producere den bedst mulige video og forevige stemningen. Jeg har stor erfaring med at filme video af både mindre og større events på en relevant måde, der desuden også klippes sammen til en værdifuld fortælling om dagens forløb, der skaber præcis den opmærksomhed, du ønsker at få ud af videoen.

Relevant ekspertise i at skabe videoer med positiv effekt

For mig er det nemlig utrolig vigtigt, at jeg ikke kun producerer en æstetisk velfungerende video, der gør arrangører glade, men også gennem forskellige kreative greb forsøger at skabe en effektiv forbindelse med dem, som videoen gerne skal ramme på eksempelvis sociale medier. Sammen med jer laver jeg derfor en slagplan for både indhold og udførelse, så vi ved.

Leder du efter musikvideo?

Sådan kan processen se ud for produktion af din næste eventvideo

At skabe videoer kan foregå på mange forskellige måder. Selv kan jeg godt lide at have et komplet overblik over, hvad der skal foregå, inden dagen oprinder, så jeg ved, at alle de essentielle highlights på dagen for den nødvendige opmærksomhed. Det kan også være en fordel for mine samarbejdspartnere, da det giver dem mulighed for at få deres egen personlige indflydelse på de produktioner, jeg står for.

Her kan du se, hvordan en standardproduktion til et større event kan se ud. Alt efter projektspecifikationer og videotype tager en produktion oftest 1-2 uger, hvori der indgår et storyboard, med jeres ønsker og visioner for projektet, udarbejdelse af eventuelle interviewspørgsmål, selv optagelserne samt et tæt samarbejde i redigeringsprocessen.

Videoproces SHFilm

Den komplette pakke

For at undgå ekstra-omkostninger og unødig forvirring, indeholder alle vores eventvideoer alle vores services. Her sikrer vi både det bedst mulige slutprodukt samt en bred vifte af muligheder undervejs i processen. Se nogle af vores mest populære services forneden.

Optagelser med drone on location

Storyboard og planlægning

interview-setup

lysopsætning og efterbehandling

Grafik i logoanimation

Some-optimering

Få et hurtigt indblik i prisniveauet på den samlede pakke

Hvis du, ligesom de fleste stadigvæk er lidt i tvivl om jeres behov og ønsker, samt hvad prisen herpå er, har vi opstillet forskellige videopakker, som netop egner sig til jer, der ikke har særlig meget content på jeres sociale kanaler og hjemmeside. 

Basic Branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideo
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000
popular
Udvidet branding
 • 1 stk. 90 sek. brandvideoer
 • 1 stk. 30 sek. headervideo
 • 3 stk. 60 sek. produktvideo
 • 30 stk. stillbilleder
 • 2 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
40,000
Branding abbonement
 • 6 stk. 30 sek. annoncevideoer
 • 30 stk. stillbilleder
 • 1 optagelsesdag
 • 2 formater
 • Alle services inkluderet
25,000

pr. måned

Vil du se priser på enkelt-produktioner?

Få et godt tilbud på en professionel video af dit event

Kunne du tænke dig at få optaget din særlige begivenhed og få minderne om en ganske særlig dag foreviget i et format, der afspejler dagens gode stemning og forløb?

Så tag fat i mig, inden du skal afholde dit næste event. Så lægger vi en plan for, hvordan vi skal skrue en god video af dit event sammen på en interessant måde, der får de gode minder frem hos alle deltagere og tiltrækker positiv opmærksomhed fra alle dem, du gerne vil nå ud til.

Book et GRATIS ide-møde