Hvem er vi?

Og hvad kan du forvente?

Du kan altid forvente at vi giver den 110% gas og at vi gør alt for at opfylde dine ønsker og visioner. Sammen går vi den ekstra mil for, at gøre din brandvideo eller anden type film unikt.

Der ligges stor vægt på at samarbejdet er så transparent og åbent som muligt, så du har mulighed for hele tiden af være i kontakt med os og være del i projektet.

Vi har mange års erfaring indenfor videobranchen og er rutineret og seriøse omkring hver produktion, så du kan forvente, at vi altid kommer forberedt og med en konkret plan for dit projekt.

Book et GRATIS kreativt møde!

Book et helt uforpligtende kreativt møde, hvor vi sammen finder den helt rette løsning til jeres virksomhed ud fra jeres brand, online-præsens og kundekredse.

Hvorfor videoproduktion?

Video er det perfekte redskab til at fremvise din virksomhed og dine produkter online. Se videoen om os, hvor vi fortæller, hvilke videotyper vi producerer og hvad du kan forvente, når du bestiller videoproduktion hos os. 

“Videoproduktion fra hjertet”

Vi brænder for at lave FEDE og spændende videoer fyldt med god energi og moderne klipning og filmiske virkemidler. Selvfølgelig alt sammen i højeste kvalitet og skræddersyet netop efter dine behov.

Vi har altid synes, at det er spændende at udfordre grænserne for hvad der er muligt indenfor film og dermed prøver vi hele tiden at udfordre den traditionelle måde at lave film på, så alle kunder får de fedeste og mest unikke produktioner.


Simon profilbillede

Simon Spielmann

Ejer og Videograf

Med mange års erfaring inden for videoproduktion af alle størrelser af videoproduktion er du sikret en kompetent vejledning til dit næste projekt.

God kommunikation er en vigtig del til en succesfuld produktion – du kan derfor forvente, at jeg holder dig i hånden under hele processen. 

Mohammed profilbillede

Mohammed El-Ziab

Editor og Videograf

Med baggrund som grafisk designer, har Mohammed et godt kreativt øje til et professionelt og unikt udseende i din næste videoproduktion lige fra “de levende billeder” og hen til alt grafisk materiale, som logoer og tekster.

Et godt produkt starter helt ved idegenereringen sammen med os, hvor vi i fællesskab fastlægger et konkret storyboard samt udarbejder en konkret handleplan.

Lad os skyde din contentproduktion i gang!

Jeg kommer hellere end gerne ud til en helt uforpligtende samtale om, hvad der kan lade sig gøre for dig og din virksomhed eller organisation. Mit mål er, at skabe den bedst mulige visuelle repræsentation af lige netop dine idéer og tanker, så du kan nå din målgruppe på den mest effektive måde. Din tilfredshed er min højeste prioritet.

Få et tilbud

Er du i tvivl om, hvilken type film der giver mening for dig? Eller ønsker du blot at høre mere om hvad jeg kan tilbyde og hvordan processen foregår?

Giv mig endelig et kald, så finder vi en passende løsning eller får bare en hyggelig snak.

Book et GRATIS ide-møde