Hvem er SHFilm?

Og hvad kan du forvente?

Du kan altid forvente at vi giver den 110% gas og gør alt for at opfylde dine ønsker og visioner. Vi går gerne den ekstra mil for at gøre din profilfilm eller anden type film unikt.

Vi ligger stor vægt på at samarbejdet er så transparent og åbent som muligt, så du har mulighed for hele tiden af være i kontakt med os og være del i projektet.

Vi har mange års erfaring indenfor videobranchen og er rutineret og seriøse omkring hver produktion, så du kan forvente at vi altid kommer forberedt og med en konkret plan for dit projekt.

aalborg videoproduktion
SHFilm cases aalborg

Book et GRATIS kreativt møde!

Book et helt uforpligtende kreativt møde med os, hvor vi sammen finder den helt rette løsning til jeres virksomhed ud fra jeres brand, online-præsens og kundekredse.

Simon Spielmann profilbillede

“Mit navn er
 Simon Spielmann”

Jeg brænder for at lave FEDE og spændende videoer fyldt med god energi og moderne klipning og filmiske virkemidler. Selvfølgelig alt sammen i højeste kvalitet og skræddersyet netop efter dine behov.


Jeg har altid synes, at det er spændende at udfordre grænserne for hvad der er muligt indenfor film og jeg prøver hele tiden at udfordre den traditionelle måde at lave film på, så mine kunder får de fedeste og mest unikke produktioner.


passion

Jeg elsker mit arbejde. Derfor kan du også forvente, at jeg kaster mig over dit projekt med hele hjertet, med masser af energi og gode ideer.

kundetilfredshed

Jeg går gerne det ekstra skridt, for at opfylde dine ønsker og drømme til produktionen – også hvis det betyder, at vi skal ud og filme klokken 4 om natten.

samarbejde

God kommunikation er en vigtig del til en succesfuld produktion – du kan derfor forvente, at jeg holder dig i hånden under hele processen. 

åbningstider

Du kan altid kontakte mig via mail, telefon eller på sociale medier. Jeg tager hellere end gerne en snak en fredag aften omkring din videoproduktion.

Lad os skyde din videoproduktion i gang!

Jeg kommer hellere end gerne ud til en helt uforpligtende samtale om, hvad der kan lade sig gøre for dig og din virksomhed eller organisation. Mit mål er, at skabe den bedst mulige visuelle repræsentation af lige netop dine idéer og tanker, så du kan nå din målgruppe på den mest effektive måde. Din tilfredshed er min højeste prioritet.

hvilken video ønsker du?

Er du i tvivl om, hvilken type film der giver mening for dig? Eller ønsker du blot at høre mere om hvad jeg kan tilbyde og hvordan processen foregår?

Giv mig endelig et kald, så finder vi en passende løsning eller får bare en hyggelig snak.
aalborg filmproduktion

BLIV KONTAKTET


Book et GRATIS kreativt møde

Vi hjælper mere end gerne med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Vi kommer gerne ud til jer til en kop kaffe og en god snak eller tager også gerne en snak online med jer. Vi glæder os til at høre mere om jeres ønsker og jeres projekt!

    X
    GRATIS kreativt møde!