Videoproduktion i Aarhus

Video er mediet, der mest effektivt kan kommunikere din essentielle kernefortælling ud til den målgruppe, du gerne vil ramme. Til det formål har du brug for en professionel samarbejdspartner, der kan skabe videoer, der afspejler din forretning og din identitet – og det er her, jeg kan hjælpe dig, hvis du søger lige netop de kompetencer i Aarhus og omegn.

Se galleriet af kommercielle videoproduktioner, jeg tidligere har stået for.

Aarhus film

Tag fat i mig for at drøfte muligheden for at igangsætte en videoproduktion i Aarhus

Jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald. Så er du interesseret i at få video i høj kvalitet eller har du spørgsmål, er jeg altid til rådighed for personlig vejledning.

Hvem er jeg – og hvordan kan jeg hjælpe dig?

Mit navn er Simon, og jeg har arbejdet med professionel videoproduktion i adskillige år. Jeg har faktisk produceret over 400 videoproduktioner for forskellige afsendere, hver med sit unikke behov for tilgang og individuelt udtryk. Og det er netop det, jeg kan tilbyde.

Sådan foregår processen for min produktion af film

Min proces begynder med, at jeg holder et møde med dig om, hvordan en videoproduktion i Aarhus kan komme til at foregå. Jeg lytter altid meget gerne til dine ønsker og krav, men kommer også gerne med mit eget input til den gode idé og den vinkel, der matcher målgruppen, du gerne vil nå ud til. 

Det hele begynder naturligvis med en uformel samtale, hvor jeg får en grundlæggende forståelse af din virksomhed, hvilket er afgørende for at skabe gode videoproduktioner. Dette er en vigtig forudsætning for at sikre en succesfuld optagelse og et rigtigt godt slutprodukt.

Videoproduktion on location i Aarhus og omegn

Hvis du har noget, du gerne vil fortælle om, eller vise frem, er en video optaget på lokationen altid at foretrække. For nogle af hjørnestenene i ethvert kommunikationsmateriale er troværdigheden – det gælder i billede, tekst og naturligvis også i videoer. 

Sådan kan du bruge videoproduktion til din virksomheds fordel

Særligt i Danmark er vi flasket op med en kultur, hvor tingene gerne må være så ægte som muligt, og det er netop også en af grundene til, at jeg har specialiseret mig i at tage ud og lave professionelle videoer i alle slags miljøer. Hertil har jeg samlet mig noget udstyr, som er let at håndtere, men som stadig giver et topprofessionelt resultat, der kan bruges af enhver virksomhed, hvor kvaliteten er i højsædet. Jeg er desuden i stand til at tage stillbilleder og lave professionelle droneoptagelser, som jeg også gør brug af i nogle af de reklamefilm, du kan se i galleriet ovenfor.

Selvom min virksomhed har base i Aalborg, tager jeg gerne imod opgaver i Aarhus. Faktisk tager jeg imod opgaver fra hele landet, hvor der er behov for min personlige tilgang til at skabe effektive videoer.

Produktvideoer, profilvideoer eller andre videoer til information eller annoncering

Det er formålet med videoen, der sammen med mediet og det vigtige fokus på målgruppen bestemmer retningen med videoen.

Jeg har forståelse for at producere video, der effektivt fortæller de budskaber, du gerne vil ud med.

Det gælder uanset, om der er tale om en produktvideo, der fortæller specifikt om fordele ved dine varer, en kort og opmærksomhedsskabende video til sociale medier, eller om du gerne vil have en mere generel profilvideo, der bygger en klar og tydelig fortælling om din virksomheds værdier og særlige position i markedet.

Se nogle af mine tidligere videoproduktioner i Aarhus

Medio Advertising

Profilvideo: HETAG

FREJA Transport Aarhus

Tag et møde med mig, hvor vi kan tale om mulighederne for at formidle dine budskaber på den mest effektive måde

Jeg tager gerne et møde med dig og eventuelt dit marketingteam, hvor vi gennemgår mulighederne for at I kan få de bedste videoer til jeres markedsføring. Det er noget, jeg gerne gør uden beregning. På den måde har du mulighed for at høre på mine idéer, og hvordan jeg har tænkt mig at gribe opgaven an, før der er tale om en samarbejdsaftale. Herefter guider jeg dig naturligvis godt og sikkert gennem hele processen med et højt informationsniveau og et tydeligt overblik over, hvad der kommer til at ske.

Derfor synes jeg, du skal kontakte mig med det samme, hvis du mangler en personlig samarbejdspartner til at producere den video, du går og drømmer om.

BLIV KONTAKTET