Case: Videoproduktion, der skaber resultater

Du er Smyk manglede content til både deres sociale medier, men også deres hjemmeside. Her producerede vi sammen en række videoer samt stillbilleder.

Profilvideo
eventvideo
how-to video
stillbilleder

Hvad siger Du Er Smyk
omkring samarbejdet?

Hvad kan man bruge videoproduktion til og hvorfor så netop vælge SHFilm?
Det er blandt andet nogle af de spørgsmål Karina fra Du er Smyk kommer nærmere ind på, i denne udtalelse om samarbejdet. Hun fortæller også om, hvor nem processen samt samarbejdet undervejs har været.

Kundeudtalelse DuErSmyk

Erfaringer med videoproduktioner

Hos Du er Smyk kan man komme ind i deres smykke-cafe og designe sine egne smykker i hyggelige omgivelser med venner og bekendte. Det var derfor oplagt at fremvise denne hyggelige atmosfære på alle deres sociale kanaler og platforme.

De havde dog ikke den store erfaring inden for videoproduktion og var også i tvivl om hvilket budskab de gerne vil brande dem selv med. Derfor valgte Du er Smyk samme med mig at producere 3 forskellige videoer samt en del stilbilleder.

Igennem en tæt dialog før optagelserne fik vi sammen fastlagt en visuel identitet til alt materialet, samt snakket om hvilket behov Du er Smyk har og hvilket budskab deres videoer skulle sende til eksisterende og nye kunder.

Hvilke produkter fik virksomheden leveret?

Videoerne til Du er Smyk blev ikke kun brugt på hjemmesiden og i organiske opslag – de blev også optimeret til annoncer på både Facebook og instagram. Du er Smyk fik derfor leveret hver video i flere størrelses-formater samt med fokus på en fængende intro og en klar rød tråd for at fastholde seere længst mulig og øge besøgsraten på hjemmesiden. 

Videoproduktioner

Profilvideo

Eventvideo

How-to-video

Mangler du også content?

Så ta’ en helt gratis snak med mig, hvor vi helt uforpligtende kommer igennem dine ønsker og behov for eventuelle reklamevideoer til din virksomhed.