Case: Reklamefilm med
stil og fashion

CASSIAR er et nyt tøjbrand – som skulle ud over rampen ved lanceringen. Derfor producerede vi sammen med CASSIAR et unikt sæt af videoer og billeder, som skiller dem ud fra den store mængde af konkurrenter på et hårdt marked.

CASSIAR

Lanceringsvideo
Animationsvideo
Produktbilleder

Professionel og effektiv tilgang

CASSIAR faldt over SHFilm på sociale medier og valgte derfra at prøve et samarbejde af på en af deres videoproduktioner. Det viste sig at være en succes og sammen producerede vi flere reklamefilm. Frederik Braasch fra Cassiar fortæller forneden og deres oplevelse omkring produktionen af deres content til deres hjemmeside og sociale platforme.

Content med et grønt fokus

Cassiar går op i en bæredygtig produktion af deres tøj uden at gå på kompromis med kvaliteten og stilen. Det var én af fokuspunkterne under produktionen af materialet. Her blev vi hurtig enige om, at CASSIAR ville brande sig på en unik måde, både for at skabe en stærk identitet, men også for at skille sig ud fra mængden. Se nogle af de videoproduktioner samt stillbilleder forneden.

Lanceringsvideo

Animationsvideo

Stillbilleder

Skal vi snuppe et kort møde?

Sammen kan vi finde frem til netop den reklamevideo der passer bedst mulig til din virksomhed og identitet. Book et helt GRATIS og uforpligtende møde i dag – så tager vi en snak om jeres muligheder inden for videoproduktion.