Danmarks måske mest 
kreative videoproduktioner

Her på siden har vi samlet flere af vores reklamefilm og videoproduktioner i kategorier, så det er nemmere at finde rundt i hver enkelt kategori og se hvilke film vi har produceret. Du kan finde film fra forskellige brancher, så du har muligheden for at danne dig et godt overblik over stilarten og kvaliteten.

Gå på opdagelse i vores favorit cases!

SHFilm cases aalborg

Profilfilm

Her kan du se nogle af vores fedeste profilfilm.

FREJA Transport og Logistics 

Freja Transport og Logistics manglede en rekrutteringsfilm for at erhverve nye speditørelever til deres lokation i Stilling, Århus.

BHJ Gråsten

For at vise BHJ’s kunder, hvad de producerer samt hvilke værdier de har, producerede vi denne Profilvideo ved deres lokation i Løkken og Gråsten.

Hetag Tagmaterialer

For at få nye medarbejdere til deres lokation i Vejle, valgte Hetag at få produceret en profilfilm, for at vise deres lokation og kolegaskab.

Hotel Europa

Følg med bag kulisserne hos Hotel Europa og deres restaurant NO10 og deres lækre retter samt hyggelige omgivelser.

Maskinfabrikken Esko

For at få ny unge medarbejdere, lavede vi i sammenspil med Maskinfabrikken Esko en moderne brandingfilm målrettet de unge.

Æblegades krop og velvære

Da Æblegades Krop og Velværes butik er gemt lidt væk, er det vigtigt at vise hvad man tilbyder og hvor deres  butik er placeret i byen.

Anders Auto – AutoMester

I tæt samarbejde med AutoMester Aalborg Anders Auto producerede vi denne profilfilm, for at vise alle deres services og specialreparationer.

Kims Cykelservice

Kims Cykelservice sponsorerer Caroline, som er triatlet. Hun fortæller i filmen, hvorfor deres partnerskab fungerer og hvordan hun bliver støttet.  

Oyisi Sushi 

Oyisi Sushi laver unikke og smagsfulde sushi-retter, som bliver fremvist på moderne vis i denne korte profilfilm målrettet til sociale medier.

Produktfilm

Her kan du se nogle af vores fedeste profilfilm.

Hviids Biavl

Er honning ikke bare honning? Nej. Der kan laves et hav af forskellige smage – som for eksempel Hviids Biavl har specialiseret sig i.

Cupping and Care

Kender du til Cupping? Hvis ikke, så er bliver du meget klogere på hvad Cupping er og hvad det kan i denne info-produktfilm til Cupping and Care.

AV-Connection

AV-Connection er forhandler af mange forskellige audio-brands. I denne film har vi fokus på Klipsch, som er et amerikansk Retro-brand.

Sæbeboblen

For at fange forældres opmærksomhed på bedst mulig vis, blev vi selvfølgelig nødt til at lave en fed produktfilm omkring disse sæbeboblemaskiner.

Cassiar

For at gøre noget unik, så fokuserede produktfilmen omkring Cassiars T-shirts sig om deres T-shirt, som falder ned fra himlen.

Easy Underwear

Hvad er det helt perfekte undertøj? Få svaret i denne korte produktfilm omkring Easy Underwear behagelige underbukser og sokker.

Eventfilm

Her kan du se et par af vores Eventfilm.

HIKVision

HIKVision var på Security Fair 2021, som selvfølgelig skulle foreviges i en eventfilm, som de bruger på sociale medier.

MAKE SOME NOISE

Arrangementet Make Some Noise i Sønderborg bød på mange aktiviteter, smil og fede koncerter sidst på aftenen. 

STARK Sønderborg

STARK Sønderborg ville gerne vise deres kunder at de er i fuld julehumør og er klar til juletiden med pynt og god stemning i butikken.

TS Sønderborg

VM i Rhönrad finder sted i Sønderborg i 2022. Med hvad er Rhönrad egentlig for en sport? Bliv meget klogere i denne optaktsfilm til verdensmesterskabet.

Rekom: Lola Sønderborg

Kom med indenfor hos Lola Sønderborg og mærk den gode stemning i denne aftermovie til en af Lolas mest populære aftenener.

Als Udlejning

Hvis du har børn – så er Als Udlejnings legeland bestemt noget for dem. Her producerede vi en eventvideo, for at vise stemningen unger arrangementet.

Animationsfilm

Her kan du se et par af vores Animationsfilm.

Domus Connect

Hvordan forklarer man en ejendomsmægler-løsning bedst? Det er selvfølgelig ved hjælp af en animationsfilm som denne.

Din Webshop Guide

Det er kedeligt at lave en traditionel video omkring en bog. Med en animationsvideo kan man vise alle detaljer fra nye og unikke vinkler.

Unger Graphics

Hvad kan Unger Graphics ikke? Få svaret her, hvor du hurtigt finder ud af, at Unger Graphics laver alt fra markedsføring og over til SEO.

Testimonials

Her kan du se et par af vores Testimonial-film.

FORD Ribe og Bramming

For at skæbe mere opmærksomhed på brugtbiler lige pt. valgte FORD i Bramming og Ribe at vi sammen skulle lave en spændende TV-reklame.

Hanssen – Møller og Co.

For at understøtte de visuelle videoklip, giver det et interview det ekstra personlige touch på en film, så folk kan se, at der er fysiske personer bag.

Hip Kiropraktik

Da Hip Kiropraktik har 3 forskellige lokationer, er det vigtigt for dem at vise, hvem man møder, når man besøger en af deres klinikker. 

Hvilken video ønsker du?

Er du i tvivl om, hvilken type film der giver mening for dig? Eller ønsker du blot at høre mere om hvad jeg kan tilbyde og hvordan processen foregår?

Giv os endelig et kald, så finder vi en passende løsning eller får bare en hyggelig snak.

BLIV KONTAKTET


Book et GRATIS kreativt møde

Vi hjælper mere end gerne med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Vi kommer gerne ud til jer til en kop kaffe og en god snak eller tager også gerne en snak online med jer. Vi glæder os til at høre mere om jeres ønsker og jeres projekt!

    X
    GRATIS kreativt møde!