Danmarks måske mest 
kreative videoproduktioner og reklamefilm

Her på siden har jeg samlet flere af vores populære reklamefilm og videoproduktioner i kategorier, så det er nemmere at finde rundt i hver enkelt kategori og se de forskellige virksomhedsvideoer, vi har arbejdet sammen med de forskellige virksomheder omkring. Du kan finde film fra forskellige brancher, så du har muligheden for at danne dig et godt overblik over stilarten og kvaliteten.

Gå på opdagelse i vores favorit video-cases!

SHFilm video produktion

Profilvideo

Her kan du se nogle af de fedeste profilvideoer. En profilvideo er en rigtig god måde at vise jeres virksomhed samt jeres services og medarbejdere frem på. Oftest kaldes sådanne videoer også brandvideo eller præsentationsvideo.

Octokom Aalborg

For at vise Octokom’s kunder, hvad de producerer samt hvilke værdier de har, producerede vi denne Profilvideo ved deres lokation i Aalborg.

FREJA Transport og Logistics 

Freja Transport og Logistics manglede en profilfilm for at erhverve nye speditørelever til deres lokation i Stilling, Århus.

Hetag Tagmaterialer

For at få nye medarbejdere til deres lokation i Vejle, valgte Hetag at få produceret en præsentationsvideo, for at vise deres lokation og kolegaskab.

SDK Shipping

For at vise deres forskellige ydelser samt størrelsen af virksomheden, producerede vi denne profilvideo i samarbejde med SDK Shipping

Thybo Blik og Montage

Følg med på en arbejdsdag ved Thybo Blik og Montage, hvor der sættes facader op ved et større byggeri i nordjylland.

Æblegades krop og velvære

Da Æblegades Krop og Velværes butik er gemt lidt væk, er det vigtigt at vise hvad man tilbyder og hvor deres  butik er placeret i byen.

Anders Auto – AutoMester

I tæt samarbejde med AutoMester Aalborg Anders Auto producerede vi denne profilfilm, for at vise alle deres services og specialreparationer.

DuErSmyk

Hos DuErSmyk kan man designe sine egne smykker. Derfor producerede vi denne branding-video til dem, så de kan vise deres produkter og lokation.

Oyisi Sushi 

Oyisi Sushi laver unikke og smagsfulde sushi-retter, som bliver fremvist på moderne vis i denne korte profilfilm målrettet til sociale medier.

Produktvideo

Her kan du se nogle af de fedeste profilvideoer. Produktvideoer er en rigtig god måde at sætte et produkt samt funktionaliteten i fokus. Oftest bruges produktvideoer også i annoncer til videomarkedsføring på sociale medier.

Flow Robotics

Hvad kan Flow Robotics nye Flowbot One? Se med i denne produktvideo, som både gør brug af green-screen samt animationer.

Cupping and Care

Kender du til Cupping? Hvis ikke, så er bliver du meget klogere på hvad Cupping er og hvad det kan i denne produktfilm til Cupping and Care.

Urbiksen

Urbiksen forhandler Smartwatches og manglede en forklaringsvideo omkring deres produkter. Derfor producerede vi en produktvideo til dem.

Sæbeboblen

For at fange forældres opmærksomhed på bedst mulig vis, blev vi selvfølgelig nødt til at lave en fed produktfilm omkring disse sæbeboblemaskiner.

Cassiar

For at gøre noget unik, så fokuserede produktfilmen omkring Cassiars T-shirts sig om deres T-shirt, som falder ned fra himlen.

Easy Underwear

Hvad er det helt perfekte undertøj? Få svaret i denne korte produktfilm omkring Easy Underwear behagelige underbukser og sokker.

Eventvideo

Her kan du se et par af vores eventvideoer. Igennem en eventvideo fanger man de helst specielle øjeblikke under jeres arrangement eller event. Her foreviger vi dem i en fængende eventfilm, også kaldt aftermovie.

MAKE SOME NOISE

Arrangementet Make Some Noise i Sønderborg bød på mange aktiviteter, smil og fede koncerter sidst på aftenen. 

HIKVision

HIKVision var på Security Fair 2021, som selvfølgelig skulle foreviges i en eventfilm, som de bruger på sociale medier.

STARK Sønderborg

STARK Sønderborg ville gerne vise deres kunder at de er i fuld julehumør og er klar til juletiden med pynt og god stemning i butikken.

Nordic Waterproofing

Hvert år afholder Nordic Waterproofing en samarbejdsdag for alle medarbejdere. Her var vi med til eventet for at filme den gode stemning.

Rekom: Lola Sønderborg

Kom med indenfor hos Lola Sønderborg og mærk den gode stemning i denne aftermovie til en af Lolas mest populære aftenener.

Børnefestival Sønderborg

Hvis du har børn – så er Sønderborg børnefestival bestemt noget for dem. Her producerede vi en eventvideo, for at vise stemningen.

Animationsvideo

Her kan du se et par af vores Animationsvideoer. Komplekse produkter eller services er oftest svære at forklare simpelt via traditionelle reklamefilm. Derfor giver det oftest rigtig god mening at producere animationsfilm eller også kaldt eksplainervideo.

Domus Connect

Hvordan forklarer man en ejendomsmægler-løsning bedst? Det er selvfølgelig ved hjælp af en animationsfilm som denne.

Din Webshop Guide

Det er kedeligt at lave en traditionel video omkring en bog. Med en animationsvideo kan man vise alle detaljer fra nye og unikke vinkler.

Unger Graphics

Hvad kan Unger Graphics ikke? Få svaret her, hvor du hurtigt finder ud af, at Unger Graphics laver alt fra markedsføring og over til SEO.

Testimonials

Her kan du se et par af vores Testimonial-videoer. 

KANT Digtal

For at fremvise en case med en af deres kunder, producerede vi denne testimonialfilm til deres hjemmeside samt sociale medier.

Project ZERO

En af virksomhederne i Sønderjylland, som gør meget for CO2-omstillingen er Swienty. Her er har vi sammen med Project Zero lavet denne case.

Nordic Waterproofing

En af de vigtigste emner hos Nordic Waterproofing er samarbejde. Her har vi været inde over deres mentorordning, for at vise den frem.

Få et tilbud

Er du i tvivl om, hvilken type film der giver mening for dig? Eller ønsker du blot at høre mere om hvad jeg kan tilbyde og hvordan processen foregår?

Giv mig endelig et kald, så finder vi en passende løsning eller får bare en hyggelig snak.

Book et GRATIS ide-møde