Professionel videoproduktion i Vejle

Har du brug for at få kommunikeret din virksomheds budskaber ud på sociale medier eller din hjemmeside? Hos SH Film hjælper jeg dig med at skabe engagerende indhold gennem en skræddersyet tilgang til videoproduktion i Vejle og omegn. Jeg har efterhånden lavet mange videoer for vidt forskellige virksomheder, og derfor kan jeg også let hjælpe dig med at få video, der skaber værdi for din forretning og skaber effekt gennem materiale, der er lavet til moderne markedsføring.

Lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe med videoproduktion, der fanger din målgruppe

God video kan være mange forskellige ting. Jeg vil derfor meget gerne tale med dig for at forstå din forretning. På den måde kan jeg også hjælpe dig med at få afdækket hvilken type af video og hvilket udtryk, der passer bedst til din målgruppe. Jeg har efterhånden produceret mange hundrede videoer – og det gælder alt lige fra produktvideoer til branding og profilvideoer. Derfor har jeg erfaring med at lave video, der giver mening for vidt forskellige afsendere, men vigtigst af alt også tiltrækker opmærksomheden fra dem, du gerne vil i kontakt med.

Jeg synes derfor, at du bør ringe eller skrive til mig, hvis du har planer om at få lavet en filmproduktion i Vejle. Det indledende møde, hvor vi sparrer og diskuterer de forskellige muligheder, er desuden gratis. Det er først når produktionen går i gang, at vi har indgået en aftale.

Jeg hjælper dig gennem hele processen

Som erfaren videograf har jeg fuldt styr på, hvordan en videoproduktion skal planlægges, før det bliver en succes. Du kan derfor trygt tage fat i mig, hvis du ikke har arbejdet med video før. Jeg kan dog også sagtens hjælpe dig, hvis du har en detaljeret ide eller vision om en bestemt video, du gerne vil have virkeliggjort. Min force som enkeltmandsvirksomhed, der arbejder med video, er at jeg hurtigt kan sætte ind med det, du har behov for. Og er det en stor videoproduktion i Vejle, der er tale om, har jeg et omfattende netværk af specialister, der gør, at jeg også sagtens kan klare en mere avanceret eller omfattende optagelse. Jeg gør desuden meget ud af at kommunikere med dig undervejs i processen, så vi sikrer os, at din endelig video bliver lige, som den skal være.

Se eksempler på videoer, jeg har produceret for andre virksomheder

Det er vigtigt at kunne differentiere sit udtryk, når man producerer videoer for flere virksomheder. Her kan du se eksempler på videoer, jeg har skabt i tæt samarbejde med andre, der tager udgangspunkt i de forskellige mennesker og forretninger, der har været en del af projektet, og ikke mindst dem, som afsenderen ønsker sig positiv opmærksomhed fra på sociale medier eller på deres hjemmeside.

Kampagnevideo: BHJ

Profilvideo: DuErSmyk

Profilvideo: Auto Mester

Tag fat i mig for at tage din marketing til næste niveau

Vil du gerne træde et stort skridt foran konkurrenterne i jagten på de gode kunder? Så giv endelig lyd fra dig. Send mig en besked gennem kontaktformularen eller ring til mig og fortæl om din ide eller det budskab, du gerne vil have formidlet i videoerne.

Så sørger jeg for, at du får den reklamefilm, du får størst værdi af ved at tage mig af den minutiøse planlægning og stå for alt, der har med kamera og redigering at gøre.

BLIV KONTAKTET