Professionel reklamefilm produceret til dine behov

Det er rigtigt, at content is king. Men det er ikke nok at stille sig op og trykke på optageknappen – og så har du en velproduceret reklamefilm, der giver dig det udbytte, du søger. Derfor har jeg skabt SHFilm for at bruge min passion for at skabe kommerciel effekt gennem filmmediet. 

Det kræver, at man ved, at en god reklamefilm ikke blot skal være engagerende, men også fortælle den rigtige historie, så man som modtager tydeligt forstår, hvad det er for en relation og hvad det er for et budskab, du forsøger at nå ham eller hende med. 

Apollo Music
Flow Robotics Logo
Stark Sønderborg

Fokus på reklame, der konverterer

Det er med andre ord ikke nok med film, der ser godt ud og fanger opmærksomheden med specialeffekter og andre iøjnefaldende virkemidler, som mange reklamer bruger – det skal være indhold, der konverterer og skaber værdi for din virksomhed på den lange bane.

Tag et gratis kreativt møde med mig, hvor vi diskuterer muligheden for en skræddersyet løsning til jeres virksomhed

Jeg tror på, at der ligger en passion bag enhver succesfuld virksomhed. Og det er den passion, jeg ser som min opgave at få frem i en reklamefilm til dig. Derfor er jeg altid klar til at tage et møde med dig, hvor vi taler os ind på, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed ved at skabe opmærksomhed.

Sådan hjælper jeg dig med at skabe reklamefilm, der rammer lige ned i din målgruppe

Hos SHFilm får du en samarbejdspartner, som er yderst dedikeret til at skabe et resultat, der afspejler din virksomheds identitet og dine værdier 100 %. Med over 400 ret forskellige reklamefilm i bagagen går jeg til enhver ny opgave med en omfattende erfaring og en værdifuld viden om, hvordan man “knækker koden” til målgruppens bevidsthed og handlinger med unikke og effektive visuelle udtryk, der bygger en solid bro med afsender og modtager.

På den måde er min rolle at fungere som det mellemled, der skaber en forbindelse mellem din virksomhed og dine potentielle kunder gennem professionelt produceret reklamevideo. I samarbejde med dig sørger jeg nemlig for at sikre, at din film rammer plet og opnår din ønskede effekt. 


Måske har du en færdig idé? Måske har du brug for, at jeg deler min erfaring og mine kreative tanker med dig? Uanset hvad dit udgangspunkt er, hjælper jeg dig med det, du har brug for, for at få en reklamefilm, der inspirerer og motiverer dit publikum til at reagere, som du ønsker.  

Kontakt mig i dag og tag det første skridt til at omdanne din vision eller dit behov for at få en effektiv reklamefilm, der skaber reel værdi for din forretning. 

Vælg et tæt samarbejde, der skaber bedre reklame

Jeg lægger stor vægt på at etablere en konstruktiv dialog og en tæt relation med mine samarbejdspartnere. For det er nøglen til at skabe reklamefilm, der bærer frugt for dig og din forretning. Derfor indleder jeg arbejdsprocessen med at få en dyb forståelse af din virksomhed, så jeg bedre kan involvere mig i en idegenereringsfase og komme med input, der er relevante for den reklamevideo, du gerne vil have. 

Reklamefilm: STARK

Reklamefilm: Esko Maskinfabrik

Reklamefilm: Prestige Salon

Den fase, mener jeg, er super vigtig. For kun med den viden og indsigt kan jeg være med til at producere reklamefilm, der er med til at definere din virksomhed og skabe en positiv brandidentitet, der ræsonnerer hos din målgruppe. Når du skal kommunikere, hvem du er, eller hvad der er interessant ved dit produkt, er det altid vigtigt at tænke sig rigtigt godt om. Og det er netop det, jeg kan hjælpe med gennem en nøje tilrettelagt reklamevideo, der gør brug af de rette filmiske virkemidler.

Sådan forløber processen

Efter den indledende dialog og sparring, hvor vi i fællesskab kortlægger dine kernebudskaber, kommunikationskanaler, målgruppe og taler os ind på et relevant udtryk, går jeg i gang med at udarbejde et oplæg til et storyboard for din reklame og skitserer samtidig en detaljeret tidsplan for de kommende skridt i processen. Dermed har du hele tiden føling med, hvad der skal ske, og hvordan projektet skrider frem. 

Det betyder dog ikke, at selve produktionen af filmen bliver lang, tidskrævende og uoverskuelig. Som uafhængig fotograf, der mange gange kan tage mig af hele produktionen selv, kan jeg klare arbejdet ekstremt hurtigt og effektivt. Du kan derfor forvente at have reklamen til godkendelse på din computer allerede inden for blot en uge. 


Alene kan jeg arbejde enormt fokuseret og samtidig tilbyde dig stor fleksibilitet og en effektivitet, der gør det muligt at skabe unikke reklamer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du vil se eksempler på mit arbejde, kan du finde mange forskellige cases, hvor jeg også fortæller lidt om baggrunden for samarbejdet.


Videoproces SHFilm

Kontakt mig gerne for en åben dialog om muligheden for at få produceret en video, der er med til at skabe succes for dig og din virksomhed.