Professionel filmproduktion i København

Mit navn er Simon, og jeg kan hjælpe dig med at komme ud med dine budskaber gennem professionelt produceret video. Min tilgang er, at jeg altid arbejder dedikeret med at skabe et unikt udtryk på video, som tager udgangspunkt i din virksomheds eller organisations særegne identitet og på den måde sørger for at øge chancerne for, at dit materiale får målgruppen på at reagere på den måde, du ønsker det.

Book et gratis kreativt møde med mig, hvor vi diskuterer de forskellige muligheder, der er for at repræsentere dit projekt på video

De bedste videoer begynder altid med en god ide. Og når der skal tales om idéer, deltager jeg gerne i et møde med dig og eventuelt nogle flere fra dit team, hvor vi i fællesskab taler os ind i nogle af de muligheder og udfordringer, der kan være i forhold til jeres ønsker. 

Jeg er dog altid opsat på at hjælpe jer bedst muligt. Så uanset om du har noget, der minder om en færdig ide, eller ønsker professionel sparring helt fra starten, hjælper jeg dig der, hvor du har mest brug for det. Det gælder således også, inden optagelserne overhovedet er gået i gang.

Med udgangspunkt i min faglighed og brede erfaring, der stammer fra produktionen af flere hundrede både kommercielle og kunstnerisk orienterede film, kan jeg gøre det nemt og overskueligt for dig at få en videoproduktion i København, som passer 100 % til det du gerne vil opnå med din kommunikation. Derfor synes jeg, at du skal kontakte mig, hvis du har interesse i at høre mere om, hvad det er, jeg kan hjælpe dig med.

Alsidig filmproduktion i København og omegn

Langt de fleste produktioner kan jeg klare on location alene. Det gælder uanset, om der skal optages med kamera, drone, animation, opsætning af kunstigt lys eller en kombination af lidt af det hele. Er der tale om en lidt større filmproduktion i København, hvor der skal bruges flere synkrone optagelser eller andet, der kræver mere end blot to hænder, kan jeg trække på mit netværk af topprofessionelle folk, der altid leverer varen og står for den samme kvalitet, som jeg leverer i alle mine forskellige filmproduktioner.

Se eksempler på de film, jeg har optaget on location

Jeg har samlet nogle gode eksempler på filmproduktion i København og andre steder, som jeg har stået for i tæt samarbejde med virksomheder, arrangører af events og andre, der har haft brug for video til hjemmesider og sociale medier. 

Se nogle af dem og bliv inspireret til at tage en snak med mig – det gælder naturligvis også, hvis du har en idé til noget video med et helt andet udtryk end det, der findes i mit online arkiv. Jeg har tæt på alle muligheder for at arbejde med de filmiske virkemidler, du overhovedet kan forestille dig. Det er derfor også muligt for mig at skabe noget materiale, der ræsonnerer hos netop din målgruppe.

Derfor skal du vælge mig til at stå for dit videomateriale

Det er vigtigt at få et godt forhold til de samarbejdspartnere, der skal være kreative på dine eller din virksomheds vegne. Derfor går jeg altid langt for at skabe den gode personlige relation til dem, jeg arbejder sammen med. Det gør jeg, fordi min erfaring siger mig, at jo bedre kendskab man har til den enkelte virksomheds DNA, jo lettere er det også at formidle budskaberne effektivt.

Du skal derfor vælge mig til filmproduktion i København, hvis du ønsker dig noget markedsføringsmateriale, der er velovervejet og velproduceret. For som selvstændig videograf med videoproduktion som mit hjerteblod vil jeg gøre mit yderste for at levere en personlig indsats, der både kan ses og mærkes hele vejen igennem samarbejdet. 

Kontakt mig for en uforpligtende dialog

Står du og skal bruge noget video, der er skabt med omtanke for dit projekt eller din forretning, er jeg altid klar til at tage et møde med dig. Her vil jeg lytte til alle de ønsker, du måtte have – men også meget gerne bringe mine egne idéer og kreativitet i spil, hvis du ønsker det.

Så tag gerne fat i mig og tag det første vigtigt skridt i retning af at få videomateriale, som vil skabe værdi for dig og dine interessenter i det næste lange stykke tid.